Ароматний зелений рис

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 381.2

Складові

1

Розтопіть в каструлі з кришкою, що щільно закривається, 20 г вершкового масла, додайте трохи солі і рис. Обсмажте рис на середньому вогні, помішуючи безперервно, 2 хв.

2

Влийте в рис 300 мл окропу, перемішайте, на сильному вогні, знову доведіть до кипіння, закрийте кришкою. Зменшіть вогонь до слабкого, варіть, не відкриваючи кришку, 15 хв. Потім накрийте рушником, залиште ще на 10 хв.

3

Дрібно наріжте кинзу/петрушку (якщо ви купили кинзу з корінцями, не викидайте їх, ретельно промийте та використовуйте разом із іншою зеленню). Тонко наріжте зелену цибулю.

4

Посоліть зелень, поперчіть, складіть у блендер, влийте олію та подрібніть зелень у пасту.

5

Додайте в гарячий рис 20 г вершкового масла і полийте пастою із зелені. Акуратно, але ретельно перемішайте.

6

Знову закрийте каструлю з рисом рушником і дайте настоятися 5 хв. Подавайте зелений рис гарячим.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.