Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 476.9
Складові
Доведіть до кипіння 500 мл води, посоліть, тонким струмком, весь час помішуючи, всипте кукурудзяну крупу. Доведіть до кипіння на сильному вогні, потім зменшіть вогонь до середньослабого і варіть, часто перемішуючи, поки мамалига не стане густою і не відставатиме від стінок каструлі, приблизно 30 хв.
Тим часом очистіть солодкий перець, часник та цибулю. Часник наріжте тонкими кружечками, цибулю – тонким пір'ям, перець – соломкою. Баклажан та кабачок наріжте кубиками 1,5 см.
Обсмажте овочі у великій сковороді в олії із сіллю на сильному вогні, приблизно 10 хв. Овочі повинні підсмажитися та стати м'якими. Посоліть овочі та поперчіть.
У готову мамалигу додайте вершкове масло і терту моцареллу, перемішайте до однорідності.
Розкладіть мамалигу по глибоких тарілках, зробіть у центрі заглиблення, викладіть у нього овочі. Ще поперчіть і подавайте.