Харчова цінність
Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 425.6
Складові
1
Замочіть сочевицю у холодній воді на 15 хв. Потім відкиньте на сито і трохи обсушіть.
2
Очистіть цибулю, імбир та часник, дрібно наріжте. Солодкі перці розріжте вздовж навпіл, видаліть плодоніжки, насіння та перегородки, наріжте м'якоть соломкою.
3
4
Додайте сочевицю та всі спеції, перемішайте, відразу ж влийте 500 мл питної води кімнатної температури та доведіть на сильному вогні до кипіння. Посоліть, поперчіть, зменшіть вогонь, закрийте кришкою, томіть на невеликому вогні до м'якості сочевиці, приблизно 15 хв. Подавайте гарячою.