Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 483.5
Складові
Приготуйте рідке тісто – кляр для сосисок. Яйце вбийте у невелику глибоку миску. Додайте молоко і збийте міксером до одержання маси однорідної консистенції.
Борошно просійте із сіллю, розпушувачем, копченою паприкою та порошком каррі через дрібне сито. Всипте в яєчно-молочну суміш і збийте міксером, щоб у клярі не було грудочок.
Сосиски розріжте на половинки. У глибокій сковороді сильно розігрійте олію. По черзі наколюйте сосиски на вилку і опускайте у кляр. Відразу ж перекладайте в сковороду з гарячою олією.
Смажте сосиски в клярі до рум'яної скоринки з усіх боків. Готові викладайте на складені вдвічі паперові рушники, щоб вбирався зайвий жир. Відразу подавайте на стіл.