Порції 2
- Кількість на порцію
- Калорії 497.5
Складові
Духовку увімкніть на розігрів до 180 градусів.
У грибів виріжте ніжки та подрібніть. Дрібно наріжте цибулю шалот.
Помідори наріжте на кружечки. Порада: добре, якщо помідори діаметром збігатимуться з капелюшками грибів.
Розігрійте вершкове масло і обсмажте подрібнені грибні ніжки та цибулю шалот.
Сир натріть на тертці і змішайте з обсмаженими грибними ніжками та сметаною. Посоліть, поперчіть до смаку.
Покладіть фарш у капелюшки грибів, а поверх фаршу – нарізані помідори.
Поставте гриби з помідорами та сиром у розігріту духовку та запікайте 25-30 хвилин. Порада: за бажанням кружечки помідорів можна додатково посипати тертим сиром.
Для подачі дрібно наріжте зелень (петрушка – тільки листя) та посипте готові гриби.