Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 379.9
Складові
Наріжте огірки по всій довжині смужками товщиною 6-7 мм. Трохи посоліть і поперчіть, дайте полежати кілька хвилин - огірки повинні стати пластичними.
Відкиньте тунця на сито і дайте повністю стекти всій рідини. Тонко наріжте зелену цибулю, трохи відкладіть для прикраси.
Змішайте тунця з оливковою олією та вершковим сиром до однорідності. Додайте зелену цибулю і знову перемішайте. Поперчіть і за необхідності посоліть.
Обсушіть огіркові смужки паперовими рушниками. На кожну смужку нанесіть начинку тонким шаром. Акуратно загорніть у рулетики. Ставте рулетики на тарілку вертикально. Якщо начинка залишиться, її можна викласти на рулетики гіркою.
Обсмажте насіння кунжуту на сухій сковорідці, помішуючи, 1-2 хв. Посипте рулетики відкладеною зеленою цибулею та кунжутом. Відразу подайте.