Гуляш із яловичини з томатною пастою

Харчова цінність

Порції 8


Кількість на порцію
Калорії 199.1

Складові

1

Для приготування гуляшу з яловичини з томатною пастою яловичину вимийте та ретельно обсушіть паперовим рушником, щоб видалити зайву вологу. М'ясо наріжте соломкою. Бажано, щоб усі шматочки були приблизно однакового розміру, щоб рагу поступово приготувалося.

2

Цибулину очистіть і наріжте кубиками. Моркву вимийте, очистіть, а потім натріть на тертці. З перцю виберіть насіння та плодоніжку, а м'якоть наріжте кубиками. Часник очистіть та пропустіть через прес.

3

У чавунній сковороді розігрійте олію, викладіть яловичину і обсмажте на сковороді з усіх боків до появи золотистої скоринки. Посипте прованськими травами, перцем та сіллю, перемішайте.

4

Додайте до м'яса рубану цибулю, часник і смажте, помішуючи, близько 5 хвилин. Викладіть моркву, перець і тушкуйте ще 7 хвилин на невеликому вогні, помішуючи.

5

М'ясо та овочі посипте борошном, перемішайте. Воно потрібне для того, щоб загуснути підливу. Його можна замінити картопляним чи кукурудзяним крохмалем. Влийте склянку води.

6

Соус доведіть до кипіння, накрийте кришкою та тушкуйте на повільному вогні 1 годину до м'якості м'яса. По мірі тушкування за потребою можна підлити ще води.

7

За 5 хвилин до готовності додайте до рагу лавровий лист. Це зробить страву ароматнішою. А перед подачею на стіл вийміть листочок. Можна посипати рубаною зеленню.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.