Харчова цінність
Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 53.9
Складові
1
Якщо ви використовуєте звичайні баклажани із товстою шкіркою, її потрібно очистити. Розріжте баклажани вздовж навпіл, потім четвертинки. Тепер наріжте упоперек на шматки довжиною приблизно 10 см.
2
Зваріть баклажани на пару, 8-10 хв. Вони мають стати м'якими, але не розвалитися.
3
Поки баклажани варяться, очистіть цибулю, часник та чилі, дрібно наріжте та перемішайте. Посоліть, приправте гострим перцем, якщо використовуєте, полийте соєвим соусом та олією.
4
Трохи остудіть баклажани, нарвіть їх руками на довгі шматочки трохи тонше.
5
Змішайте баклажани та заправку з цибулі, часнику та чилі. Дайте настоятися 10 хв. та подавайте.