Корейська закуска з баклажанів

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 53.9

Складові

1

Якщо ви використовуєте звичайні баклажани із товстою шкіркою, її потрібно очистити. Розріжте баклажани вздовж навпіл, потім четвертинки. Тепер наріжте упоперек на шматки довжиною приблизно 10 см.

2

Зваріть баклажани на пару, 8-10 хв. Вони мають стати м'якими, але не розвалитися.

3

Поки баклажани варяться, очистіть цибулю, часник та чилі, дрібно наріжте та перемішайте. Посоліть, приправте гострим перцем, якщо використовуєте, полийте соєвим соусом та олією.

4

Трохи остудіть баклажани, нарвіть їх руками на довгі шматочки трохи тонше.

5

Змішайте баклажани та заправку з цибулі, часнику та чилі. Дайте настоятися 10 хв. та подавайте.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.