Порції 6
- Кількість на порцію
- Калорії 327.1
Складові
Приготуйте м'ясо для салату з яловичиною та волоськими горіхами. М'якоть яловичини промийте, викладіть у каструлю і залийте водою. Доведіть до кипіння, а потім варіть на повільному вогні до готовності (близько 1-1,5 години). Посоліть за смаком.
М'ясо вийміть із каструлі та остудіть. Потім наріжте невеликими однаковими кубиками. Бульйон нам не стане в нагоді, його можна використовувати для інших страв.
Цибулину очистіть і наріжте кільцями. Часник очистіть та пропустіть через прес. Зелень промийте, обсушіть. Зріжте жорсткі стебла, а решту дуже дрібно наріжте.
Болгарський перець вимийте, очистіть від насіння та плодоніжки. М'якоть наріжте соломкою. З гострого перцю також виберіть насіння. М'якоть дуже дрібно наріжте.
Банку з квасолею відкиньте на сито, щоб стекла зайва рідина, а потім викладіть в глибокий салатник. Додайте підготовлені інгредієнти: яловичину, цибулю, часник, болгарський та гострий перець, петрушку, приправте сіллю, перцем та хмелі-сунелі, перемішайте.
Волоські горіхи дрібно порубайте ножем. Розігрійте сковороду без олії та підсушіть на ній горіхи. Викладіть їх у салат і перемішайте ще раз разом.
Для заправки з'єднайте оливкову олію із лимонним соком. Полийте салат і дайте йому настоятися буквально 20-30 хвилин за кімнатної температури. Можна подавати на стіл.