Порції 2
- Кількість на порцію
- Калорії 194.3
Складові

Баклажани ретельно вимийте, а потім обсушіть. Наріжте на шматочки, викладіть у тарілку та засипте сіллю. Залишіть на 15 хвилин, щоб пішла гіркота, а потім промийте водою.
Цибулину очистіть і наріжте маленькими кубиками. Зубчики часнику очистіть, роздавіть плоскою стороною ножа, а потім подрібніть. Можна пропустити через прес.

На сковороді розігрійте олію, викладіть цибулю і готуйте її, помішуючи, до прозорості. Знадобиться буквально 1-2 хвилини. Потім викладіть баклажани.

Овочі тушкуйте на сковороді, помішуючи близько 15 хвилин. Баклажани добре вбирають масло, тому, за потреби, під час смаження його можна додати.

Помідори вимийте, обсушіть. Зробіть на кожному хрестоподібний розріз і опустіть на 30 секунд в окріп. Потім перекладіть у холодну воду. Зніміть шкірку. М'якоть наріжте кубиками.

Кінзу ретельно промийте, обсушіть. З гілочок обірвіть листочки і подрібніть їх. Зелень разом із помідорами та часником викладіть у сковороду до баклажанів і перемішайте. Тушкуйте ще близько 15 хвилин. Приправте сіллю, перцем, перемішайте ще раз і зніміть з вогню.