Пельмені з картоплею та салом

Харчова цінність

Порції 12


Кількість на порцію
Калорії 249.6

Складові

Для начинки:
Для тіста:
1

Замісіть тісто для пельменів. Для цього борошно просійте. Воду закип'ятіть і влийте у миску. Додайте сіль та оливкову олію. Потім всипте борошно і замісіть однорідне тісто. Сформуйте кулю, загорніть у харчову плівку та відкладіть убік.

2

Для начинки картоплю промийте, очистіть, а потім пропустіть через м'ясорубку разом із шматочками сала. Кріп промийте, обсушіть і дрібно наріжте. Зубчик часнику очистіть та пропустіть через прес.

3

Картопляний фарш приправте сіллю, чорним меленим перцем до смаку. Додайте часник і дрібно нарізаний кріп, ще раз ретельно перемішайте до отримання однорідної маси.

4

Робочу поверхню посипте борошном. Відокремте від тіста шматочок і розкачайте його в пласт, завтовшки трохи більше 1,5 мм. Чаркою або склянкою виріжте однакові кухлі.

5

У середину кожного розподіліть по ложці картопляної начинки. Защіпніть краї. Сформуйте пельмені. Так зробіть усі пельмені. Викладіть їх на дошку, посипану борошном.

6

Відваріть у підсоленій воді протягом 10 хвилин. Вийміть шумівкою. Розкладіть по тарілках. Подавайте зі сметаною, майонезом, улюбленим соусом або просто з вершковим маслом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.