Окіст з квашеною капустою в горщику

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 700.5

Складові

1

Розріжте м'ясо на 4 приблизно однакові шматки, натріть сіллю та перцем з усіх боків, накрийте плівкою і залиште при кімнатній температурі на 1 год.

2

Очистіть цибулю і наріжте тонкими півкільцями. Часник очистіть і наріжте тонкими кружечками.

3

Обсмажте м'ясо з усіх боків у маслі до легкої рум'яної скоринки і викладіть на тарілку. У тій же сковороді обсмажте цибулю з часником до золотистого кольору приблизно 7-10 хв.

4

Розігрійте духовку до 140 °С. Цю страву можна готувати в одному великому горщику або в 4 порційних горщиках. Промийте капусту холодною водою, дайте їй стекти. Змішайте капусту з цибулею та часником і листочками чебрецю. Викладіть обсмажену свинину в порційні горщики. Зверху викладіть капусту.

5

Закрийте посуд кришкою дуже щільно (стик кришки та країв можна обгорнути фольгою). Поставте капусту зі свининою в духовку на 2 год. Подавайте гарячою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.