Баранячі реберця на вугіллі

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 1578.8

Складові

Для маринаду:
1

Наріжте баранячі реберця по 2 ребра в шматку. За бажанням зачистіть кістки (але це не обов'язково). Посоліть м'ясо і поперчіть з усіх боків.

2

Для маринаду часник очистіть та пропустіть через прес. Змішайте всі інгредієнти та залийте реберця. Закрийте та залиште при кімнатній температурі на 2 години або до 24 годин у холодильнику.

3

Перед обсмажуванням вийміть реберця з маринаду, обсушіть і змастіть олією.

4

Смажте реберця над вугіллям, що добре прогоріло (до сивого попелу) або на розігрітому грилі, перевертаючи раз на 2 хв., до бажаного ступеня прожарювання.

5

Перед подачею викладіть на блюдо і посипте очищеною і нарізаною тонкими кільцями цибулею (цибулю посоліть і поперчіть). Дайте постояти 5 хв. та подавайте.

One thought on “Баранячі реберця на вугіллі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.