Харчова цінність
Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 1578.8
Складові
Для маринаду:
1
Наріжте баранячі реберця по 2 ребра в шматку. За бажанням зачистіть кістки (але це не обов'язково). Посоліть м'ясо і поперчіть з усіх боків.
2
3
Перед обсмажуванням вийміть реберця з маринаду, обсушіть і змастіть олією.
4
Смажте реберця над вугіллям, що добре прогоріло (до сивого попелу) або на розігрітому грилі, перевертаючи раз на 2 хв., до бажаного ступеня прожарювання.
5
Перед подачею викладіть на блюдо і посипте очищеною і нарізаною тонкими кільцями цибулею (цибулю посоліть і поперчіть). Дайте постояти 5 хв. та подавайте.
Olga
Даже гарно