Харчова цінність
Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 220.3
Складові
1
Відріжте стебло у броколі та очистіть його від жорсткої шкірки. Наріжте очищене стебло тонкими кружечками.
2
Головку броколі розберіть на дрібні суцвіття.
3
Очистіть часник і наріжте тонкими кружальцями. Гриби наріжте товстими скибочками.
4
Нагрійте олію у великій сковороді і покладіть гриби з часником. Смажте на середньосильному вогні, часто перемішуючи, 5-7 хв.
5
Додайте стебло броколі , через 1 хв. - суцвіття. Збільшіть вогонь до максимального, смажте 2 хв, продовжуючи помішувати.
6
Зніміть сковороду з вогню, додайте тонкі пласти вершкового масла, сіль і перець. Перемішайте, накрийте кришкою і дайте постояти 2 хвилини, після чого подавайте.