Дріжджові оладки

Харчова цінність

Кількість на порцію
Калорії 377.9

Складові

1

Для тіста дріжджових оладок просійте борошно через сито. У каструлі підігрійте молоко до 40 ° C і розведіть у ньому свіжі дріжджі. Залиште на 10 хв за кімнатної температури.

2

У молочну суміш всипте просіяне борошно, ретельно перемішайте і накрийте рушником. Поставте у тепле місце на 2 години. Тісто для дріжджових оладок має збільшитися в обсязі вдвічі чи більше.

3

Коли тісто для оладок майже підійде, яйця збийте вінчиком із сіллю та цукром у невеликій мисці. Додайте столову ложку олії. Знову збийте вінчиком.

4

Суміш, що вийшла, додайте в тісто, що піднялося, для дріжджових оладок. Ретельно вимісити тісто для дріжджових оладок і, накривши рушником, знову поставте в тепле місце для підйому на 1 год.

5

Тісто для оладок більше не перемішуйте. Підготуйте сковороду: добре нагрійте і змастіть невеликою кількістю олії. Викладіть столовою ложкою тісто і підрум'янте з одного боку.

6

Дріжджові оладки переверніть та обсмажте з іншого боку. Перекладіть на тарілку. Таким чином випікайте оладки з усього тіста. Їх можна подати на стіл із варенням, сметаною або згущеним молоком.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.