Порції 6
- Кількість на порцію
- Калорії 525.3
Складові
Розігрійте духовку до 220 °С. Присипте борошном робочу поверхню і розкотіть листкове тісто в коло діаметром 33 см. Акуратно перенесіть у форму діаметром 28 см із низькими бортами. Наколіть тісто вилкою і поставте в духовку на 10 хв.
Наріжте помідори середніми кубиками. Тонко наріжте листя базиліку. Очистіть та подрібніть часник. Натріть сир на тертці.
Розігрійте велику сковороду з оливковою олією та обсмажте фарш, розминаючи грудочки лопаткою, 8–10 хв . Перекладіть обсмажений фарш у миску, намагаючись залишити в сковороді жир і м'ясний сік, що виділився. Додайте до фаршу помідори, часник, базилік, сир та пармезан, посоліть і поперчіть.
В іншій мисці збийте яйця, вершки та молоко. Влийте цю суміш до фаршу, добре перемішайте.