Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 362.8
Складові
Очистіть картоплю, наріжте кубиками 2,5 см. Цибулю та часник очистіть і дрібно наріжте.
У великому сотейнику або глибокій сковороді розігрійте топлену олію на середньому вогні, покладіть цибулю, обсмажуйте 5 хв. Додайте сіль і всі прянощі, перемішайте, влийте 300 мл води, дайте закипіти.
Додайте картоплю, перемішайте, закрийте кришкою, готуйте на середньому вогні, час від часу перемішуючи, поки картопля не стане м'якою, приблизно 20 хв.
Розріжте помідори на дольки, насіння з рідиною викладіть в миску. М'якоть наріжте середніми шматочками.
Додайте сік від помідорів, часник і вершкове масло в картоплю, перемішайте, готуйте ще 1 хв. Помідори посоліть, поперчіть, додайте до картоплі, перемішайте і подавайте, при бажанні посипавши кінзою.