Конфітюр із вишні

Харчова цінність

Порції 10

Складові

1

Підготуйте вишню. Перш за все, вимийте плоди та обсушіть, розклавши на паперовому рушнику. Видаліть кісточки за допомогою спеціального пристрою, гострого ножа або шпильки.

2

Перекладіть підготовлену вишню в широку миску чи сотейник. Розімніть плоди товкачем або пробийте занурювальним блендером. Поставте на середній вогонь та доведіть до кипіння. Періодично знімаючи ложкою піну, варіть на слабкому вогні 20 хвилин.

3

Додайте цукор і перемішайте. Знову доведіть до кипіння. Варіть на слабкому вогні близько 20 хвилин, також періодично знімаючи ложкою піну. Вишнева маса має загуснути.

4

Відразу ж покладіть вишневий конфітюр у сухі стерилізовані банки. Закупорьте їх кришками і переверніть на складений вдвічі рушник. Дайте повністю охолонути.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.