Королівська ватрушка з вишнею

Харчова цінність

Порції 8


Кількість на порцію
Калорії 620.4

Складові

Для начинки:
Для тіста:
Додатково:
1

Форму діаметром 22-24 см, бажано зі знімними бортами, застеліть папером для випікання. Духовку розігрійте до 160С.

2

Змішайте в мисці пшеничне і кукурудзяне борошно, сіль, розпушувач, цукор і ванільний цукор. Додайте нарізане кубиками холодне вершкове масло і кінчиками пальців перетріть у крупну крихту.

3

Для начинки пробийте сир блендером, щоб він став однорідним. Лопаткою або ложкою вмішайте яйця, цукор, ванільний цукор та сіль. Перемішайте до однорідності.

4

Викладіть у форму 2/3 крихти, злегка утрамбуйте. На крихту розподіліть сирну начинку.

5

Викладіть вишню на сирну начинку та засипте залишками крихти. Поставте в духовку та випікайте приблизно годину. Поверхня має стати золотистою, а сирна начинка – щільною.

6

Остудіть пиріг у формі на решітці 30 хвилин, потім перекладіть із форми на решітку і повністю остудіть. Перед подачею посипте цукровою пудрою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.