Порції 2
- Кількість на порцію
- Калорії 664.1
Складові
Цибулю наріжте тонкими півкільцями, моркву соломкою, картоплю розріжте навпіл. Цукіні або кабачок наріжте кубиками. Часник дрібно наріжте чи пропустіть через прес.
Ковбасу очистіть і наріжте кружечками завтовшки 1-1,5 см.
У сковороді розігрійте масло і пасеруйте цибулю на середньому вогні 3 хвилини.
Додайте моркву та картоплю, влийте бульйон. Доведіть до закипання, зменште вогонь та накрийте кришкою. Тушкуйте 10 хвилин.
Додайте в сковороду цукіні та томатну пасту. Перемішайте та готуйте ще 5 хвилин. Овочі мають бути вже практично готові. При необхідності додайте ще трохи бульйону, якщо хочете більше соусу.
Покладіть до овочів ковбасу та готуйте ще 5–8 хвилин.