Харчова цінність
Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 498.3
Складові
1
Наріжте куряче філе тонкими смужками.
2
Цукіні або кабачки наріжте по діагоналі скибочками завтовшки 4-5 мм.
3
Розігрійте сковороду з оливковою олією на сильному вогні, покладіть куряче філе, горошок та цукіні. Додайте соус песто та накрийте сковороду кришкою. Готуйте, часто перемішуючи, 10 хв.
4
Зніміть кришку, перемішайте вміст сковороди, посоліть і поперчіть. Влийте вершки, знову накрийте кришкою сковороду, зменште вогонь і продовжуйте готувати ще 5 хв.
5
Зніміть блюдо з вогню, розкладіть по тарілках і відразу ж подавайте до столу зі шматочками хрусткого хліба.