Харчова цінність
- Кількість на порцію
- Калорії 833
Складові
1
Для розсолу змішайте сіль, цукор та насіння, якщо використовуєте, з 1 л окропу, перемішайте до розчинення і влийте оцет. Нехай остигає, поки ви готуєте інше.
2
Дуже тонко нашинкуйте капусту, видаляючи качан, наріжте поперек шматочками по 3-4 см. Натріть очищену моркву на великій тертці. Змішайте моркву і капусту якнайретельніше руками і розкладіть по банках.
3
Влийте в банки теплий розсіл, проткніть капусту китайськими паличками для їжі до самого дна, щоб вийшло зайве повітря, а розсол краще розподілився по банці. Розсіл повинен покрити капусту - за необхідності утрамбуйте її.
4
Закрийте банки кришками та поставте в холодильник. Через 24 години капуста готова.