Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 423.7
Складові

Підготуйте усі інгредієнти. Насамперед, ретельно промийте проточною водою зелень (петрушку, кріп та кінзу). Викладіть на паперові рушники і дайте обсохнути.

Обірвіть з гілочок листочки зелені і дуже дрібно наріжте великим ножем. Перекладіть у миску. Часник пропустіть через спеціальний прес у ту саму ємність.

Спробуйте бринзу. Якщо вона дуже солона, помістіть її в миску з молоком і приберіть в холодильник на 2 години і розкришіть її. Якщо бринза приємна на смак, просто розкришіть її.

Додайте підготовлену бринзу до нарізаної зелені та подрібненого часнику в мисці. Трохи поперчіть і ретельно перемішайте вилкою.

Лаваш дістаньте з упаковки та розкладіть листи на робочому столі в один шар. Розріжте їх гострим ножем на великі прямокутники чи квадрати. Розподіліть начинку і загорніть конвертиками.