Порції 6
- Кількість на порцію
- Калорії 291.5
Складові
Часник очистіть та пропустіть через прес. Крабові палички дістаньте з упаковки і наріжте тонкими кільцями. Петрушку вимийте та обсушіть. Обірвіть з гілочок листочки. Дрібно наріжте.
Яйця очистіть і дрібно наріжте. У велику миску натріть на великій тертці плавлений сир. Додайте яйця, часник, крабові палички та нарізану петрушку.
Посоліть та поперчіть інгредієнти начинки лаваша. Ретельно перемішайте. Додати майонез. Робити це слід поступово: начинка не повинна бути занадто вологою, тому, можливо, вам знадобиться трохи менше соусу.
Листя салату вимийте і добре обсушіть на паперовому рушнику. Лаваш розкладіть на столі. Зверху розподіліть листя салату. Викладіть на них начинку із плавленого сиру з крабовими паличками та розрівняйте.
Обережно оберніть лаваш рулетом. Загорніть у харчову фольгу та приберіть у холодильник на 1 годину . Перед подачею на стіл крупно наріжте та прикрасьте за бажанням.