Лаваш з плавленим сиром та крабовими паличками

Харчова цінність

Порції 6


Кількість на порцію
Калорії 291.5

Складові

1

Підготуйте інгредієнти. Плавлений сир приберіть у морозильну камеру та залиште на 10 хвилин. Яйця вимийте і помістіть у ковш. Залийте водою та доведіть до кипіння. Варіть 10 хвилин. Охолодіть проточною водою.

2

Часник очистіть та пропустіть через прес. Крабові палички дістаньте з упаковки і наріжте тонкими кільцями. Петрушку вимийте та обсушіть. Обірвіть з гілочок листочки. Дрібно наріжте.

3

Яйця очистіть і дрібно наріжте. У велику миску натріть на великій тертці плавлений сир. Додайте яйця, часник, крабові палички та нарізану петрушку.

4

Посоліть та поперчіть інгредієнти начинки лаваша. Ретельно перемішайте. Додати майонез. Робити це слід поступово: начинка не повинна бути занадто вологою, тому, можливо, вам знадобиться трохи менше соусу.

5

Листя салату вимийте і добре обсушіть на паперовому рушнику. Лаваш розкладіть на столі. Зверху розподіліть листя салату. Викладіть на них начинку із плавленого сиру з крабовими паличками та розрівняйте.

6

Обережно оберніть лаваш рулетом. Загорніть у харчову фольгу та приберіть у холодильник на 1 годину . Перед подачею на стіл крупно наріжте та прикрасьте за бажанням.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.