Люля-кебаб у духовці на шпажках

Харчова цінність

Порції 4

Складові

1

Підготуйте шпажки для люля-кебабу. Для цього помістіть їх у миску та залийте холодною водою. Залишіть на 1 годину. Завдяки такій процедурі шпажки стануть вологими і не горітимуть під час смаження.

2

Часник для люля-кебабу очистіть і подрібніть. Петрушку, кріп, базилік, кінзу та зелену цибулю вимийте і добре обсушіть на паперовому рушнику. Дрібно наріжте.

3

М'якоть баранини для люля-кебабу пропустіть через м'ясорубку з дрібною решіткою. Потім викладіть на стіл і ретельно розминайте руками, періодично відбиваючи об стіл протягом 10 хвилин.

4

До фаршу для люля-кебабу, що вийшов, додайте подрібнений часник і всю зелень. Всипте сіль, перець, коріандр і влийте мінеральну воду. Ретельно перемішайте.

5

Шпажки для люля-кебабу вийміть із миски з водою. Сформуйте на них довгі котлети. Викладіть на лист. Запікайте в духовці, нагрітій до 190 ° C, 15 хвилин. Потім переверніть та запікайте ще 15 хвилин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.