Порції 4
Складові
Підготуйте шпажки для люля-кебабу. Для цього помістіть їх у миску та залийте холодною водою. Залишіть на 1 годину. Завдяки такій процедурі шпажки стануть вологими і не горітимуть під час смаження.
Часник для люля-кебабу очистіть і подрібніть. Петрушку, кріп, базилік, кінзу та зелену цибулю вимийте і добре обсушіть на паперовому рушнику. Дрібно наріжте.
М'якоть баранини для люля-кебабу пропустіть через м'ясорубку з дрібною решіткою. Потім викладіть на стіл і ретельно розминайте руками, періодично відбиваючи об стіл протягом 10 хвилин.
До фаршу для люля-кебабу, що вийшов, додайте подрібнений часник і всю зелень. Всипте сіль, перець, коріандр і влийте мінеральну воду. Ретельно перемішайте.