Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 722.1
Складові
Розігрійте духовку до 180 °C. Змастіть олією 4 великі формочки для маффінів.
Наріжте маленькими кубиками бекон. Розігрійте сковороду, викладіть бекон та обсмажте до золотистого кольору. Перекладіть на паперовий рушник. Дрібно наріжте зелену цибулю. Натріть сир на тертці.
У першу миску просійте борошно з содою та розпушувачем, перемішайте.
В іншій мисці змішайте кефір, сметану, сіль, яйце та олію.
Вилийте вологу суміш в суху і швидко перемішайте. Додайте бекон, сир та зелену цибулю.
Викладіть у формочки по 3 ст. л. тіста, у центрі зробіть поглиблення. Розбийте у ці поглиблення яйця. Розподіліть тісто, що залишилося, між формочками, викладайте акуратно, щоб не пошкодити яйце.