Маффіни з беконом та яйцем для сніданку

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 722.1

Складові

Для начинки:
Для тіста:
1

Розігрійте духовку до 180 °C. Змастіть олією 4 великі формочки для маффінів.

2

Наріжте маленькими кубиками бекон. Розігрійте сковороду, викладіть бекон та обсмажте до золотистого кольору. Перекладіть на паперовий рушник. Дрібно наріжте зелену цибулю. Натріть сир на тертці.

3

У першу миску просійте борошно з содою та розпушувачем, перемішайте.

4

В іншій мисці змішайте кефір, сметану, сіль, яйце та олію.

5

Вилийте вологу суміш в суху і швидко перемішайте. Додайте бекон, сир та зелену цибулю.

6

Викладіть у формочки по 3 ст. л. тіста, у центрі зробіть поглиблення. Розбийте у ці поглиблення яйця. Розподіліть тісто, що залишилося, між формочками, викладайте акуратно, щоб не пошкодити яйце.

7

Поставте формочки з мафінами в духовку і випікайте 20 хвилин до золотистого кольору. Готові мафіни залиште у формах на 5 хв., акуратно дістаньте з формочок. Подавайте мафіни теплими.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.