Яєчня з помідорами та цибулею

Харчова цінність

Порції 2


Кількість на порцію
Калорії 286.3

Складові

1

Підготуйте усі інгредієнти. Червону цибулину очистіть і розріжте навпіл. Наріжте соломкою. Помідори вимийте та розріжте на половинки. Наріжте дольками.

2

У великій сковороді нагрійте оливкову олію. Покладіть цибулю і, помішуючи, смажте на середньому вогні 5 хвилин. Додати помідори. Смажте на середньому вогні 3 хвилини, потім переверніть і готуйте ще 5 хвилин.

3

Яйця вимийте за допомогою спеціального засобу або засобу для миття посуду. Вбийте в миску і злегка збовтайте виделкою. Посоліть і поперчіть до смаку. Вилийте яйця на овочі у сковороді та прикрийте кришкою. Готуйте на середньому вогні близько семи хвилин (верх повинен схопитися).

4

Петрушку вимийте, добре обсушіть і обірвіть з гілочок листочки. Дрібно наріжте. Яєчню розділіть навпіл і розкладіть по порційним тарілкам. Посипте петрушкою і одразу подайте на стіл.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.