Млинцевий торт з заварним кремом

Харчова цінність

Порції 8


Кількість на порцію
Калорії 405.1

Складові

Для заварного крему:
1

Приготуйте тісто млинців для торта. Вершкове масло наріжте маленькими кубиками і помістіть в ковшик. Розтопіть на слабкому вогні і дайте трохи охолонути.

2

Яйця збийте з цукром і сіллю віночком. Влийте 100 мл молока. Збийте ще раз. Додайте просіяне борошно і перемішайте. Розведіть тісто млинців молоком, що залишилося, помішуючи віночком, щоб не було грудочок. Влийте олію і перемішайте. Залишіть тісто на 30 хв.

3

З тіста випікайте тонкі млинці на сковороді, щоразу змащуючи її рослинним маслом. Готові складайте стопкою на тарілку. Повинно вийти близько 15 млинців.

4

Приготуйте заварний крем для торта. Яйця збийте міксером із звичайним і ванільним цукром. Додайте просіяне борошно і дуже ретельно перемішайте віночком.

5

Постійно помішуючи віночком, розведіть яєчну масу молоком. Поставте на дуже слабкий вогонь. Постійно помішуючи віночком, варіть крем до загусання. Дайте повністю охолонути.

6

Промажте млинці заварним кремом і складіть їх стопкою на тарілку. Приберіть у холодильник на 2 години. Перед подачею млинцевий торт можна прикрасити свіжими ягодами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.