Порції 8
- Кількість на порцію
- Калорії 405.1
Складові
Приготуйте тісто млинців для торта. Вершкове масло наріжте маленькими кубиками і помістіть в ковшик. Розтопіть на слабкому вогні і дайте трохи охолонути.
Яйця збийте з цукром і сіллю віночком. Влийте 100 мл молока. Збийте ще раз. Додайте просіяне борошно і перемішайте. Розведіть тісто млинців молоком, що залишилося, помішуючи віночком, щоб не було грудочок. Влийте олію і перемішайте. Залишіть тісто на 30 хв.
З тіста випікайте тонкі млинці на сковороді, щоразу змащуючи її рослинним маслом. Готові складайте стопкою на тарілку. Повинно вийти близько 15 млинців.
Приготуйте заварний крем для торта. Яйця збийте міксером із звичайним і ванільним цукром. Додайте просіяне борошно і дуже ретельно перемішайте віночком.
Постійно помішуючи віночком, розведіть яєчну масу молоком. Поставте на дуже слабкий вогонь. Постійно помішуючи віночком, варіть крем до загусання. Дайте повністю охолонути.
Промажте млинці заварним кремом і складіть їх стопкою на тарілку. Приберіть у холодильник на 2 години. Перед подачею млинцевий торт можна прикрасити свіжими ягодами.