Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 418.2
Складові
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/07/b4757aed.jpg)
Дрібно наріжте помідори у олії. Подрібніть петрушку. Роздавіть, очистіть та подрібніть часник. Потім наріжте все разом.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/07/b4019d09.jpg)
Змішайте сир із зеленню, часником та помідорами, ложкою олії від помідорів, сіллю та перцем до однорідності. Додайте манку та борошно, перемішайте якнайретельніше. У вас має вийти тісто, що не липне до рук. Розділіть тісто на 5 частин.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/07/b5fbec64.jpg)
Занурюючи руки в борошно, скачайте з кожного шматка ковбаску діаметром 2 см і викладіть на присипану борошном дошку. Накрийте плівкою і поставте в холодильник щонайменше на 1 год, можна до 12 год.
![](https://tasty.wellamart.ua/wp-content/uploads/2022/07/b3257908.jpg)
Закип'ятіть воду у великій каструлі, посоліть. Занурюючи ніж у окріп, відрізайте шматочки сирної ковбаски та кидайте у воду. Ліниві вареники будуть готові, коли спливуть.
Змастіть вершковим маслом дно кожної тарілки. Вийміть вареники шумівкою в тарілки, приправте маслом, посипте пармезаном і подавайте.