Несолодкі ліниві вареники

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 418.2

Складові

1

Дрібно наріжте помідори у олії. Подрібніть петрушку. Роздавіть, очистіть та подрібніть часник. Потім наріжте все разом.

2

Змішайте сир із зеленню, часником та помідорами, ложкою олії від помідорів, сіллю та перцем до однорідності. Додайте манку та борошно, перемішайте якнайретельніше. У вас має вийти тісто, що не липне до рук. Розділіть тісто на 5 частин.

3

Занурюючи руки в борошно, скачайте з кожного шматка ковбаску діаметром 2 см і викладіть на присипану борошном дошку. Накрийте плівкою і поставте в холодильник щонайменше на 1 год, можна до 12 год.

4

Закип'ятіть воду у великій каструлі, посоліть. Занурюючи ніж у окріп, відрізайте шматочки сирної ковбаски та кидайте у воду. Ліниві вареники будуть готові, коли спливуть.

5

Змастіть вершковим маслом дно кожної тарілки. Вийміть вареники шумівкою в тарілки, приправте маслом, посипте пармезаном і подавайте.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.