Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 700.5
Складові
Розріжте м'ясо на 4 приблизно однакові шматки, натріть сіллю та перцем з усіх боків, накрийте плівкою і залиште при кімнатній температурі на 1 год.
Очистіть цибулю і наріжте тонкими півкільцями. Часник очистіть і наріжте тонкими кружечками.
Обсмажте м'ясо з усіх боків у маслі до легкої рум'яної скоринки і викладіть на тарілку. У тій же сковороді обсмажте цибулю з часником до золотистого кольору приблизно 7-10 хв.
Розігрійте духовку до 140 °С. Цю страву можна готувати в одному великому горщику або в 4 порційних горщиках. Промийте капусту холодною водою, дайте їй стекти. Змішайте капусту з цибулею та часником і листочками чебрецю. Викладіть обсмажену свинину в порційні горщики. Зверху викладіть капусту.
Закрийте посуд кришкою дуже щільно (стик кришки та країв можна обгорнути фольгою). Поставте капусту зі свининою в духовку на 2 год. Подавайте гарячою.