Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 251
Складові
Підготуйте моркву для оладок. Очистіть коренеплоди та ретельно вимийте. Натріть на середній тертці у велику миску. Залиште до використання при кімнатній температурі.
В окремій мисці збийте віночком яйця з цукром та сіллю. Додайте натуральний йогурт. Знову збийте віночком і з'єднайте з тертою морквою. Ретельно перемішайте.
Додайте до морквяної маси борошно. Ретельно перемішайте. Тісто оладок з моркви готове. Поставте на вогонь велику сковороду. Влийте трохи олії і нагрійте її.
Порціями викладіть морквяну масу, що вийшла. Обсмажте до рум'яної скоринки з одного боку. Потім за допомогою лопатки переверніть на іншу. Обсмажте до скоринки.
Готові оладки з моркви розкладіть по тарілках і одразу подайте на стіл. Відмінним супроводом до них може стати хороша жирна сметана або збиті вершки.