Овочевий хумус із тостами

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 401.5

Складові

Для подачі:
Для хумусу:
1

Нагрійте духовку до 200 °С. Головку часнику покладіть на фольгу, збризніть 1 ч. л. олії, загорніть і покладіть на деко. Викладіть баклажани та солодкий перець на деко. Збризніть овочі 2 ст. л. олії.

2

Запікайте 30 хв. або поки овочі не стануть м'якими. Остудіть, приблизно 10 хв. Зніміть шкірку з баклажану та перцю. Очищені овочі наріжте невеликими шматочками.

3

Нут подрібніть у блендері до однорідності. У часника зріжте верхню частину і видавіть часник до нуту. Додайте смажені овочі, пасту тахіні, лимонний сік, сіль та перець. Подрібніть до однорідної консистенції. Не виключаючи блендер, поступово вливайте масло, що залишилося і знову збивайте до однорідності.

4

Огірок наріжте тонкими кружечками. Намажте хумус на хлібці, подавайте з огірком і зеленню.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.