Харчова цінність
Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 908.9
Складові
1
Очистіть цибулю і дрібно наріжте. Обсмажте цибулю на середньому вогні в суміші олії, 7-8 хв. Зніміть з вогню та остудіть.
2
Розділіть скумбрію на філе, видаліть шкіру та всі дрібні кісточки. Наріжте філе ножем якомога дрібніше.
3
Оливки відкиньте на друшляк, трохи обсушіть і наріжте важким ножем.
4
Змішайте скумбрію з банки (рідину злийте, вона не знадобиться) з цибулею та маслом зі сковороди у склянці занурювального блендера, подрібніть блендером у пюре.
5
Змішайте всі підготовлені інгредієнти, приправте перцем і дайте настоятися паштету в холодильнику мінімум 30 хв. Подавайте на підсмажених тостах із бородинського хліба та з вершковим маслом.