Паста з куркою та помідорами

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 675.5

Складові

1

Філе грудки наріжте кубиками, посоліть і поперчіть. Роздавіть 2 зубчики часнику, очистіть і наріжте якомога дрібніше. Посипте курку і ретельно перемішайте. Накрийте та дайте постояти 10 хв.Очистіть червону цибулю і наріжте товстим пір'ям. Помідори черрі розріжте вздовж навпіл. Часник, що залишився, очистіть і наріжте тонкими кружальцями.

2

Очистіть червону цибулю і наріжте товстим пір'ям. Помідори черрі розріжте вздовж навпіл. Часник, що залишився, очистіть і наріжте тонкими кружечками.

3

Зваріть пасту у великій кількості (мінімум 3 л) киплячої підсоленої води. Перші кілька хвилин до закипання енергійно перемішуйте, щоб паста не прилипла на дно.

4

Поки паста вариться, поставте на середній вогонь велику глибоку сковороду або сотейник. Влийте олію, додайте вершкове масло і прогрійте. Покладіть цибулю, обсмажуйте, помішуючи, 2-3 хв.

5

Додайте курку та часник, збільшіть вогонь до сильного, обсмажуйте, весь час помішуючи, 5 хв. Відкиньте пасту на друшляк і додайте курку. Прогрівайте 1 хв.

6

Додати помідори чері, поперчити, прогрівати ще 1 хв. Викладіть пасту з куркою та помідорами на підігріті тарілки, ще трохи поперчіть. Подавайте із тертим сиром.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.