Харчова цінність
Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 258.6
Складові
1
Очистіть часник, наріжте тонкими кружечками. У глибоку сковороду або сотейник додайте масло, покладіть часник, посоліть, поставте на середній вогонь і обсмажте, помішуючи, 1 хв.
2
Всипте сухі трави, перемішайте, додайте рублені помідори разом із соком. Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь, додайте листочки чебрецю, сіль і перець, варіть, іноді помішуючи, 10 хв.
3
Тонко наріжте пекінську капусту, видаливши жорстку частину. Змішайте капусту із соусом і прогрівайте на невеликому вогні, акуратно перемішуючи, 10 хв.
4
Дуже дрібно наріжте базилік. Сир наріжте або натріть на тертці. Вмішайте сир та базилік у капусту і відразу ж подавайте, ще поперчивши.