Плов із яловичини на сковороді

Харчова цінність

Порції 6


Кількість на порцію
Калорії 420

Складові

1

У глибокій сковороді розігрійте олію, додайте нарізану півкільцями цибулю, і обсмажте на сильному вогні, постійно помішуючи.

2

Наріжте яловичину на шматочки і додайте до цибулі. Обсмажуйте м'ясо 5-10 хв. Приправте сіллю та перцем.

3

Моркву натріть на тертці, додайте до м'яса. Готуйте ще 5 хв. Як тільки морква стане м'якою, покладіть нечищені зубчики часнику, залийте окропом, щоб вода повністю покривала м'ясо і овочі, закрийте кришкою і залиште кипіти на сильному вогні 20-25 хв.

4

Промийте рис, додайте його до м'яса, залийте водою, щоб вона повністю накрила рис приблизно на 1 см, добре посоліть, додайте зіру. Закрийте кришкою і тушкуйте на повільному вогні до готовності рису 20-25 хв.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.