Харчова цінність
Порції 6
- Кількість на порцію
- Калорії 563.2
Складові
1
На сковороді розтопіть вершкове масло, з додаванням рослинного. Окіст поріжте середніми шматочками і обсмажте на середньому вогні 5-7 хвилин.
2
Моркву наріжте соломкою, цибулини півкільцями. Зубчики часнику промийте, але не очищайте від лушпиння. Додайте в сковороду, смажте ще 3-4 хвилини.
3
Промийте сухофрукти. У родзинок видалити палички, курагу наріжте соломкою. Додайте до овочів сухофрукти та спеції, всипте промитий сухий рис. Смажте 5 хвилин, поки він не стане прозорим, а окіст не набуде золотистої скоринки. Посоліть і поперчіть до смаку.
4
Додати 800-1000 мл окропу. Готуйте під кришкою 40 хв.