Порції 10
- Кількість на порцію
- Калорії 313.3
Складові

Тісто для пирога дістаньте з упаковки та розкладіть пласти на робочому столі в один шар. Дайте повністю розтанути при кімнатній температурі.

Яблука для начинки пирога вимийте, обсушіть та розріжте на половинки. Видаліть серцевини з насінням. За бажанням, яблука можна очистити від шкірки. М'якуш наріжте тонкими частинками.

Вершкове масло розтопіть і дайте трохи охолонути. Дві третини тіста розкотіть і викладіть на застелене пергаментом деко так, щоб краї пласта виступали за межі ємності. Змастіть розтопленим маслом. Зверху розподіліть скибочки яблук та журавлину. Посипте цукром.

Тісто, що залишилося, розкотіть в пласт і накрийте їм начинку. Краї защипніть. Зробіть кілька надрізів на поверхні майбутнього пирога з яблуками та журавлиною, змастіть її яйцем. Випікайте 40 хвилин при 180°C.