Харчова цінність
Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 566.6
Складові
1
Рибу крупно наріжте, посоліть і поперчіть. Печериці протріть серветкою або паперовими рушниками, виламайте ніжки. Ніжки наріжте тонкими кружальцями, капелюшки розріжте навпіл чи четвертинки.
2
Очистіть цибулю та часник, наріжте невеликими скибочками. Кукурудзу відкиньте на друшляк.
3
У глибокому сотейнику з товстим дном розігрійте масло, покладіть цибулю, посоліть, смажте на сильному вогні, помішуючи, 5 хв.
4
Додайте печериці та часник, обсмажуйте на сильному вогні 5 хв, постійно помішуючи.
5
Всипте паприку, влийте 100 мл води, змішаної з кетчупом, доведіть до кипіння.