Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 757.7
Складові

Поставте на сильний вогонь воду для равіолі, трохи посоліть.

Натріть сир на дрібній тертці. Роздавіть, очистіть та подрібніть часник. Бекон наріжте середніми шматочками.

У глибокій сковороді розігрійте масло, покладіть часник і бекон, обсмажуйте на середньому вогні до рум'яної скоринки на беконі, 3-4 хв. Влийте вершки, доведіть до кипіння, трохи випаруйте, поперчіть, зніміть із вогню.

Покладіть равіолі, варіть згідно з інструкцією на упаковці, не доваривши 1 хв . Шумівкою або ситом перекладіть равіолі в гарячий соус.

Змішайте жовтки із щіпкою солі. Візьміть із каструлі, де варилися равіолі, приблизно 100 мл відвару, трохи помішайте, щоб рідина охолола, змішайте з жовтками. Влийте в сковороду з равіолі та перемішайте. Посипте пармезаном, поперчіть, перемішайте і подавайте.