Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 592.4
Складові

Розріжте кожне філе грудки вздовж на 2 плоскі шматки. Приправте кожен шматок з обох боків сіллю, перцем та паприкою. Розігрійте духовку до 150 °С.

Покладіть на шматок пергаменту чи плівки, накрийте другим шматком пергаменту чи плівки. Відбийте пласти грудки до товщини приблизно 5 мм.

Розріжте відбиті пласти вздовж навпіл. Розкладіть на робочій поверхні скибочки бекону. На кожну скибочку викладіть по шматку курки.

Присипте тертим пармезаном, поперек покладіть маленьку гілочку розмарину. Акуратно загорніть кожну конструкцію в рулетик і заколіть зубочисткою.

Змішайте томатну пасту із 150 мл води. Розігрійте у великій сковороді суміш олії та на середньому вогні обсмажте рулетики з усіх боків. Полийте рулетики томатною водою і переставте сковороду в центр духовки. Запікайте до готовності, приблизно 10 хв. Подавайте дуже гарячими, видаливши зубочистки.