Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 589.2
Складові

Для фрикадельок натріть черствий хліб на тертці або подрібніть в комбайні в крихту. Залийте хлібні крихти молоком і залиште, поки готуєте решту.

Очистіть цибулю та часник, натріть цибулю на середній тертці, а часник на дрібній. Розігрійте вершкове масло в невеликій сковороді, покладіть цибулю і часник, злегка обсмажте на середньому вогні, 2 хв.

Змішайте рибний фарш зі спеціями для риби, сіллю та перцем. Вбийте яйце, додайте цибулю з часником разом із маслом, у якому вони смажилися, ретельно перемішайте. Додайте хліб із молоком. Ще раз ретельно вимісити.

Розігрійте духовку до 200 °С. Змащуючи руки маслом, скачайте з фаршу фрикадельки розміром з м'ячик для пінг-понгу і викладіть на застелене пергаментом деко. Запікайте у верхній частині духовки 10 хв.

Для соусу бешамель у сотейнику з товстим дном обсмажте борошно з олією, помішуючи, 2-3 хв. Зніміть з вогню, влийте відразу все молоко кімнатної температури, перемішайте, щоб не було грудочок і поверніть на середній вогонь.