Харчова цінність
Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 499.1
Складові
1
Зваріть рис у 2 л підсоленого окропу, 15 хв. Відкиньте на сито та остудіть.
2
Очистіть цибулю, дрібно наріжте та обсмажте в олії на середньому вогні, 10 хв. Зніміть із вогню.
3
З'єднайте рибний фарш з рисом, смаженою цибулею, жовтками, борошном, сіллю та перцем, ретельно перемішайте.
4
Розігрійте духовку до 150 °С. Мокрими руками зліпіть з фаршу, що вийшов, довгасті крокети, обваляйте в сухарях.
5
Обсмажте крокети в гарячому маслі до рум'яної скоринки з усіх боків.
6
Готові крокети викладіть на застелене пергаментом деко або у форму для запікання і доведіть до повної готовності в духовці, 10-15 хв.