Харчова цінність
Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 875.7
Складові
1
Покладіть копчену рибу в каструльку, залийте 700 мл холодної води, додайте лавровий лист, доведіть на середньому вогні до кипіння, зменшіть вогонь до мінімуму, приберіть лавровий лист, варіть 7-8 хв.
2
3
Тим часом розберіть рибу на шматочки. Очистіть яйця, розріжте вздовж на четвертинки. Подрібніть петрушку.
4
Очистіть цибулю, наріжте середніми шматочками. Обсмажте у суміші масел, 8 хв. Додайте каррі, перемішайте, влийте вершки, посоліть, поперчіть, доведіть до кипіння.
5
Влийте вершкову суміш із цибулею в рис, додайте рибу та рублену петрушку, акуратно перемішайте. Розкладіть рис із рибою по тарілках, зверху викладіть яйця. Одразу ж подавайте.