Порції 6
- Кількість на порцію
- Калорії 255.9
Складові
Для салату "Наречена" спочатку зваріть інгредієнти. Картоплю ретельно вимийте з овочевою щіточкою. Овочі викладіть у каструлю з киплячою водою і варіть до готовності (близько 20 хвилин). Остудіть, потім очистіть від шкірки.
Яйця викладіть у каструлю з водою, доведіть до кипіння. Посоліть, щоб вони не потріскалися. Варіть близько 7-9 хвилин. Потім залийте холодною водою. Остудіть і очистіть від шкаралупи.
Цибулину очистіть від лушпиння, а потім розріжте навпіл. Наріжте півкільцями. Викладіть у невелику миску і залийте оцтом. Залишіть на 10-15 хвилин настоятися.
Плавлений сир приберіть на 20 хвилин у морозилку, потім вийміть і натріть на тертці. Яйця та картоплю також натріть на тертці та розкладіть у різні тарілки. Курку дрібно наріжте.
Зберіть салат - викладіть на плоску тарілку рівним шаром куряче філе, змастіть тонким шаром майонезу, зверху розподіліть цибулю, потім картоплю, змастіть майонезом.
На картоплю викладіть терті яйця, змастіть майонезом. Зверху посипте тертим плавленим сиром. Прикрасьте будь-якою зеленню. Приберіть на 1-2 години в холодильник, щоб настоявся.