Порції 4
- Кількість на порцію
- Калорії 427.7
Складові

Цибулю очистіть, наріжте середнім пір'ям. Приготуйте заправку, змішавши всі інгредієнти до однорідності, додавши солі та перцю, покладіть цибулю в заправку та перемішайте.

У печінки видаліть прожилки, посоліть печінку і поперчіть. Поставте на середній вогонь велику сковороду. Налийте олію, покладіть печінку. Обсмажте з обох боків так, щоб, коли ви знімете сковороду з вогню, печінка була ще рожевою всередині. Це приблизно 6 хв.

Тонкими кружечками наріжте огірки, злегка посоліть. Змішайте огірки, шпинат та 1 ст. л. цибулі із заправкою (це краще робити руками), розкладіть по тарілках.

На салат викладіть теплу печінку, на печінку викладіть цибулю, що залишилася, з заправкою. Одразу ж подавайте.