Салат з нуту із солодким перцем

Харчова цінність

Порції 4


Кількість на порцію
Калорії 254.6

Складові

1

Відкиньте нут на друшляк, потім перекладіть в салатник і злегка роздавіть горошини.

2

Роздавіть, очистіть та подрібніть часник. Покладіть у невелику миску, додайте зіру та сіль. Рослинну олію доведіть до легкого димку на сильному вогні, вилийте олію на часник із зірою. Перемішайте. Коли трохи охолоне, через 1 хв., додайте паприку.

3

Змішайте заправку з нутом. Помідор наріжте середніми кубиками, додайте до нуту із заправкою.

4

Очистіть перці від насіння та перегородок, наріжте тонкою соломкою. Вмішайте в салат та подавайте.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.